Problems posting

Please post any comments you have about our website or forums here.

Moderators: Admin, Moderators

Postby No1_sonuk » Tue Sep 10, 2013 4:49 pm

Looks OK to me.
User avatar
No1_sonuk
Site Admin
 
Posts: 686
Joined: Thu Nov 10, 2005 12:12 am
Location: GABIT Chaos central

Postby Fud » Tue Sep 10, 2013 8:16 pm

Tim what does 403 forbidden mean,that's what I get when I hit submit
Would you like to have a go and see if you get it
Type this
#9 no then submit
Fud
 
Posts: 27986
Joined: Mon Feb 09, 2009 12:08 pm
Location: England

Postby Mumsey » Tue Sep 10, 2013 8:46 pm

#9 no
Life - It's far more important than what you do for a living.
Richard Dean Anderson
User avatar
Mumsey
GABIT Director
 
Posts: 1051
Joined: Thu Nov 10, 2005 2:34 am
Location: GABIT Chaos Central

Postby Mumsey » Tue Sep 10, 2013 8:49 pm

Worked okay for me Fuddy. I think your computer doesn't like the flavour of that thread. Hugz

Mumsey
Life - It's far more important than what you do for a living.
Richard Dean Anderson
User avatar
Mumsey
GABIT Director
 
Posts: 1051
Joined: Thu Nov 10, 2005 2:34 am
Location: GABIT Chaos Central

Postby No1_sonuk » Tue Sep 10, 2013 8:55 pm

I did a test post in the thread, and it worked out.
User avatar
No1_sonuk
Site Admin
 
Posts: 686
Joined: Thu Nov 10, 2005 12:12 am
Location: GABIT Chaos central

Postby Fud » Wed Sep 11, 2013 8:15 am

Thanks so much it finally worked,no idea what happened but thanks for your help
Fud
 
Posts: 27986
Joined: Mon Feb 09, 2009 12:08 pm
Location: England

Postby Fud » Mon Sep 30, 2013 5:41 pm

Tim I'm having problems getting into the word association game,
It says forbidden and I'm not entitled to access,could you check it out for me please,
It happens when I hit submit
Thank you
Fud
 
Posts: 27986
Joined: Mon Feb 09, 2009 12:08 pm
Location: England

Postby No1_sonuk » Mon Sep 30, 2013 8:39 pm

I just submitted a message and it was fine.
User avatar
No1_sonuk
Site Admin
 
Posts: 686
Joined: Thu Nov 10, 2005 12:12 am
Location: GABIT Chaos central

Postby mocha » Tue Oct 01, 2013 4:42 am

can't post on that word association game either get this message when i hit submit

Forbidden

You don't have permission to access /posting.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
mocha
 
Posts: 28596
Joined: Sun Oct 12, 2008 2:02 am
Location: earth, but just visiting

Postby Fud » Tue Oct 01, 2013 8:57 am

Yes mocha that's what I get and Jen said she gets the same,tried again this morning and still can't get in to post on there
Fud
 
Posts: 27986
Joined: Mon Feb 09, 2009 12:08 pm
Location: England

Postby Sam-Carter-is-my-muse » Tue Oct 01, 2013 10:49 am

I got the same problem...
User avatar
Sam-Carter-is-my-muse
 
Posts: 2099
Joined: Mon Jan 07, 2013 7:11 pm
Location: SGC basement

Postby No1_sonuk » Tue Oct 01, 2013 4:40 pm

I just tried again, and posted using a non-admin account, it still worked.
User avatar
No1_sonuk
Site Admin
 
Posts: 686
Joined: Thu Nov 10, 2005 12:12 am
Location: GABIT Chaos central

Postby No1_sonuk » Tue Oct 01, 2013 8:15 pm

Out of interest, what word are you trying to post?
User avatar
No1_sonuk
Site Admin
 
Posts: 686
Joined: Thu Nov 10, 2005 12:12 am
Location: GABIT Chaos central

Postby Sam-Carter-is-my-muse » Tue Oct 01, 2013 9:55 pm

I tried to post "p o k e r" as an association to "gambling" - that seems to have been the problem - I had no problems posting now, thanks :)

Edit: I can't even write p o k e r in this thread, so I just put in some extra spaces, lol
User avatar
Sam-Carter-is-my-muse
 
Posts: 2099
Joined: Mon Jan 07, 2013 7:11 pm
Location: SGC basement

Postby Mumsey » Tue Oct 01, 2013 10:37 pm

That was what I had tried to post when it failed for me, and then I could show Tim what it was doing. It seems that that was the trigger - though we can't think why.

Mumsey
Life - It's far more important than what you do for a living.
Richard Dean Anderson
User avatar
Mumsey
GABIT Director
 
Posts: 1051
Joined: Thu Nov 10, 2005 2:34 am
Location: GABIT Chaos Central

Postby No1_sonuk » Tue Oct 01, 2013 10:40 pm

The reason I had no trouble is I posted "Maverick", not "p o k e r".
It seems it might be something to do with spam filtering.
User avatar
No1_sonuk
Site Admin
 
Posts: 686
Joined: Thu Nov 10, 2005 12:12 am
Location: GABIT Chaos central

Postby Sam-Carter-is-my-muse » Tue Oct 01, 2013 10:41 pm

Perhaps there are just some words that are forbidden?
User avatar
Sam-Carter-is-my-muse
 
Posts: 2099
Joined: Mon Jan 07, 2013 7:11 pm
Location: SGC basement

Postby No1_sonuk » Tue Oct 01, 2013 11:17 pm

I checked on the profanity filter, and it's empty.
User avatar
No1_sonuk
Site Admin
 
Posts: 686
Joined: Thu Nov 10, 2005 12:12 am
Location: GABIT Chaos central

Postby Fud » Wed Oct 02, 2013 8:40 am

YAY!!!! I got in, we must remember not to use That word again :D
Thank you Tim for your assistance in this and will try not to bother you again,well not to soon anyway :lol:
Fud
 
Posts: 27986
Joined: Mon Feb 09, 2009 12:08 pm
Location: England

Postby Sam-Carter-is-my-muse » Wed Oct 02, 2013 5:50 pm

Yes, thanks for your help :)

I wonder what other words the system won't approve of?
User avatar
Sam-Carter-is-my-muse
 
Posts: 2099
Joined: Mon Jan 07, 2013 7:11 pm
Location: SGC basement

Re: Problems posting

Postby mocha » Sat Jul 26, 2014 4:53 pm

Tim having problem with the site off and on. signed on using firefox and it worked ok yesterday. couldn't get it to work in firefox or safari today. currently working again
fud had problems today and yesterday also. we get an error message. tried to paste it here, but can't get it to work. i posted it on the gabit Facebook site. thanks
mocha
 
Posts: 28596
Joined: Sun Oct 12, 2008 2:02 am
Location: earth, but just visiting

Re: Problems posting

Postby No1_sonuk » Sat Jul 26, 2014 9:01 pm

Unfortunately, If I can't reproduce it, I can't attempt to fix it.
User avatar
No1_sonuk
Site Admin
 
Posts: 686
Joined: Thu Nov 10, 2005 12:12 am
Location: GABIT Chaos central

Re: Problems posting

Postby Crystal-Time » Sat Aug 19, 2017 9:51 am

Hi. Newbie here - feeling totally confused. I have tried posting to the last letter body game and tried posting a topic introducing myself but am told all my posts need aporoval before showing. How long does this take? Please help
Crystal-Time
 
Posts: 13
Joined: Sat Aug 12, 2017 11:40 pm
Location: Northern ireland

Re: Problems posting

Postby No1_sonuk » Sat Aug 19, 2017 12:23 pm

Crystal-Time wrote:Hi. Newbie here - feeling totally confused. I have tried posting to the last letter body game and tried posting a topic introducing myself but am told all my posts need aporoval before showing. How long does this take? Please help

Sorry.
Newly registered users need to have 10 posts before they can post without admin approval.
This is to prevent pornography and other spam from being posted "in the clear" before the users can be cleared out.
The number used to be lower, but some spammers were getting through that.
I have cleared out a LOT of spam users this morning and manually removed the restriction on you and two others out of a few hundred new users.
This is also why new users are asked to enter their favourite AT character when registering - anyone entering something other than a valid answer is removed.
Users who registered before that measure was introduced don't need to add that unless they want to.
User avatar
No1_sonuk
Site Admin
 
Posts: 686
Joined: Thu Nov 10, 2005 12:12 am
Location: GABIT Chaos central

Re: Problems posting

Postby Crystal-Time » Fri Aug 25, 2017 2:42 pm

not sure if this comes under posting probs but today im noticing when i try to go to certain threads a screen is coming up saying "server hangup". i have to press the back button and retry to get into the thread.
Crystal-Time
 
Posts: 13
Joined: Sat Aug 12, 2017 11:40 pm
Location: Northern ireland

PreviousNext

Return to Web site

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest